Klantenservice

Bestellen

 

Als bestaande klant kunt u gemakkelijk inloggen door uw e-mailadres en wachtwoord in te vullen. Nadat u ingelogd bent kunt u uw eigen nettoprijzen zien. Vanzelfsprekend kunt u ook via de telefoon of e-mail bestellen mocht u online niet kunnen vinden wat u zoekt. U kunt ons bereiken via:

E-mail: mail@acnh.nl

Telefoon: +31 (0) 224 221472

Bent u een nieuwe klant? Dan kunt u snel een account aanmaken door rechtsboven op Maak een account aan te klikken en vervolgens uw gegevens in te vullen.

Nadat u bij ons een bestelling heeft geplaatst krijgt u van ons een orderbevestiging met daarin de leverdatum. Alle prijzen op onze website, offertes en orderbevestigingen zijn exclusief BTW.

Prijsaanvragen

 

Bent u een grootverbruiker en heeft u interesse in één of meerdere van onze producten? Bel of e-mail ons dan voor volumekorting. Onze offertes zijn altijd vrijblijvend.

E-mail: mail@acnh.nl

Telefoon: +31 (0) 224 221472

Verzendkosten

 

Bij een bestelling vanaf € 250,- rekenen wij geen verzendkosten. Voor bestellingen onder de € 250,- worden de volgende verzendkosten in rekening gebracht:

  • Nederland: €7.50
  • België en Luxemburg: € 10,-
  • Duitsland: € 11,-

Voor de verzendkosten naar andere landen neem contact met ons op. Vorenstaande bedragen zijn exclusief BTW.

Bezorging

 

De meeste bestellingen zullen door de DHL worden afgeleverd hoewel kleinere bestellingen middels DHL FOR YOU of PostNL zullen worden bezorgd.

De DHL zal uw bestelling maximaal twee keer aanbieden. Was u niet aanwezig? Dan komt de bezorger de eerstvolgende werkdag nog een keer langs tussen 08:00 en 18:00. De bezorger zal voor ontvangst uw handtekening vragen behalve als de bezorglocatie een sleuteladres is.

De DHL FOR YOU en PostNL zullen uw bestelling respectievelijk vier en twee keer aanbieden. Als u niet aanwezig was komt de bezorger de eerstvolgende werkdag of zaterdag nog een keer langs. Indien aflevering nog steeds niet mogelijk was zal uw pakket bij het dichtstbijzijnde DHL servicepoint of postkantoor gebracht worden waar u het kan ophalen.

Zodra uw bestelling klaar staat om te worden verzonden met de DHL of PostNL ontvangt u een e-mail met een Track & Trace code. Houdt u er rekening mee dat deze code in de regel pas na 18:00uur werkt, aangezien vorenstaande logistieke partners het pakket eerst in hun depot in ontvangst moeten nemen.

Afhankelijk van gewicht, volume en expresleveringen kunnen wij ook pakketten versturen middels de DPD, UPS en TNT. Aflevering vindt dan plaats op werkdagen.

Verzending per brievenpost voor zeer kleine en lichte artikelen is alleen mogelijk als u daar expliciet naar vraagt! De verzending is echter op uw risico (EXW Wieringerwaard) en alleen bij vooruitbetaling. Wij raden deze verzendwijze dan ook af.

Afhalen is alleen op afspraak mogelijk.

Levertijd

 

Voorradige artikelen die voor 15:00 besteld zijn worden indien uw bestelling compleet is dezelfde dag verstuurd met de DHL cq. DHL FOR YOU. Artikelen met een laag gewicht die voor 16:30 besteld zijn worden dezelfde dag verstuurd met PostNL mits uw bestelling compleet voorradig is.

In de regel kunnen alle standaardartikelen binnen 3 tot 4 werkdagen geleverd worden. Hoewel wij een groot Europees netwerk van officieel gecertificeerde leveranciers hebben kan het gebeuren dat bepaalde types op dit ogenblik slecht leverbaar kunnen zijn. In dat geval zullen wij contact met u opnemen en u een kwalitatief gelijkwaardig alternatief aanbieden indien dit sneller leverbaar is.

Heeft u een artikel sneller nodig of wilt u de exacte leverdatum weten?  Neem dan a.u.b. contact met ons op!

Indicatie levertijden maakdelen

Lineartechniek (INA, THK, SKF, SNR, Bosch Rexroth e.a.)

De sledes zijn over het algemeen leverbaar in 2-3 werkdagen. De op maat gemaakte assen en geleiderails hebben een levertijd van ca 5-8 werkdagen. Indien voorradig kan tegen meerprijs de levertijd van de assen en geleiderails gereduceerd worden naar 1 à 2 werkdagen.

Hessels zeefbanden

De levertijd is afhankelijk van het rooiseizoen en ligt tussen de 2-5 weken.

Transportbanden, Gaasbanden en Rondkleden

De levertijd is afhankelijk uw specifieke wensen. PVC banden met of zonder stuursnaren aan de onderzijde zijn in de regel leverbaar binnen een aantal werkdagen. Rubberen en kunststof transportbanden met profiel, meenemers, golfranden, morsranden, dakjes, egelmaten of kegelmatten kunnen een levertijd hebben van 1-2 weken.

Transportrollen

De transportrollen zijn leverbaar volgens uw specificaties in ca 2 tot 2,5 week.

Vulkaniseren van rollen

Het opnieuw laten berubberen van pelrollen, axiaalrollen en loofrollen met natuurrubber duurt ca 3 tot 6 weken afhankelijk van het seizoen

Bewerkte kettingwielen en poelies

Afhankelijk van uw specifieke eisen hebben bewerkte kettingwielen een levertijd van 1-4 weken. Kettingwielen met simpel draaiwerk zoals een as uitdraaien met spiebaan en tapgat kan binnen een week geleverd worden.

Voor meer informatie over onze productlijnen neem dan contact met ons op via:
+31 (0) 224-221472